Werken bij IDG Benelux betekent werken in het hart van de wereld van informatietechnologie. Samen met tientallen bevlogen collega’s zorg je ervoor dat IT decision makers, C-level executives en ambitieuze IT-professionals altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van security, digitale transformatie, big data, cloud en andere IT-gerelateerde onderwerpen.
Daarnaast help je de grootste tech bedrijven van Nederland om in contact te komen met hun doelgroep. Dat doen we via onze titels, met onze events, aan de hand van slimme campagnes en door gebruik te maken van onze database met tienduizenden profielen.
“Wekelijks bereikt IDG in 96 landen ruim 250 miljoen mensen.”
Je collega’s bij IDG zijn experts op het gebied van redactie, sales, marketing, events, finance, development en data, stuk voor stuk ervaren professionals die de wereld van informatietechnologie mede dankzij ons opleidingsprogramma door en door kennen.
Bij IDG Benelux heb je volop mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen, mede dankzij onze global backbone. IDG Benelux is onderdeel van de International Data Group (IDG), ’s werelds grootste mediabedrijf en onderzoeksinstelling in de ICT-branche. Wekelijks bereikt IDG in 96 landen ruim 250 miljoen mensen.

Meet The Team
Gabriella
Meijnckens
Managing DirectorManaging Director

Managing Director

Consuela
Fung
CFO

Rogier
Warnink
Sr. Client Service Manager