De IDG redactie brengt periodiek een special rondom IT relevante thema's uit. Wilt u als sponsor aansluiten bij één van onze specials? Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met Eefke Terporten.

Bekijk de laatste State of IT Special hier

Planning Specials 2020-2021:

 • Aug 2020: Endpoint devices / modern workplace
  In deze special willen we ingaan op de apparaten waarmee werknemers het daadwerkelijke werk dat ze moeten doen, uitvoeren. Uiteraard zullen we ingaan op de verschillende typen endpoints, van mobiel, via laptop, thin client naar workstation.
 • September 2020: Challengers
  We kennen allemaal de grote namen in de markt of in een specifiek segment van de markt. Overal zijn er echter ook challengers, die zich moeten onderscheiden van de gevestigde orde en dit op opvallende manieren moeten doen. Daar willen we in deze special de nodige aandacht aan besteden. Wat maakt deze spelers uniek en waarom zijn ze succesvol?
 • November 2020: SMB/MKB
  In large enterprise worden de grote contracten getekend, maar de SMB/MKB-markt is in aantallen veel groter. Steeds meer leveranciers gaan zich nu dan ook richten op dit segment. Dit vereist een totaal andere benadering dan het large enterprise gedeelte van de markt. We gaan voor de verschillende segmenten in de markt kijken wat er zoal gedaan wordt op dit vlak.
 • Januari 2021: Gevirtualiseerde werkplekken
  Er komen steeds meer initiatieven om werkplekken volledig te virtualiseren. Dat is onder de streep in ieder geval in theorie een stuk efficiënter en biedt ook simpelweg meer flexibiliteit en mogelijkheden. Het brengt uiteraard ook de nodige uitdagingen met zich mee. Hoe persoonlijk kun je die werkplekken nog maken bijvoorbeeld, iets wat voor de nodige medewerkers belangrijk is en blijft. Ook het beheer en het goed beveiligen van dat soort omgevingen is iets waar je goed naar moet kijken.
 • Maart 2021: Kubernetes
  Kubernetes is zonder meer de standaard aan het worden als het gaat om hoe applicaties in het algemeen aangeboden worden in containers. Vrijwel iedere grote aanbieder van infrastructuur heeft het inmiddels in zijn portfolio opgenomen, op verschillende manieren, die inzicht geven in wat de achterliggende doelen zijn van die leveranciers. In deze special willen we graag zoveel mogelijk duidelijkheid scheppen over het fenomeen Kubernetes.

 • Gerelateerde oplossingen
  BrandpostBrandposts zijn daardoor onder meer een goede manier om te werken aan linkbuilding.

  Brandposts zijn daardoor onder meer een goede manier om te werken aan linkbuilding.

  Lees verder
  Content marketingWij helpen u om uw kennis en kunde om te zetten naar content die bindt en boeit.

  Wij helpen u om uw kennis en kunde om te zetten naar content die bindt en boeit.

  Lees verder
  MicrositeMet een microsite stellen we u in staat om een eigen, prominente plek te krijgen op een of meerdere van onze sites.

  Met een microsite stellen we u in staat om een eigen, prominente plek te krijgen op een of meerdere van onze sites.

  Lees verder