In een virtuele roundtable zetten we jou aan tafel met andere CIO’s of IT directeuren. Een roundtable, oftewel een ronde tafel discussie, geeft je de mogelijkheid om jezelf uitgebreid neer te zetten als expert, terwijl je ook je netwerk op een kwalitatieve manier uitbreidt. Na afloop van de roundtable ontvang je van ons de gegevens van de deelnemers (MQL’s). Als initiërende partij heb je de controle over het gespreksonderwerp en heb je de mogelijkheid om je bedrijf, product of dienst te presenteren aan de aanwezigen. Een roundtable is daarmee de ideale manier om een inhoudelijke discussie aan te gaan terwijl je directe interactie hebt met de doelgroep.
Wij nemen de organisatie van een dergelijke virtueel C-level evenement op ons en ontzorgen je volledig. We verzorgen de productie, geven advies over de te voeren discussie aan tafel en leveren gesprekspartners op basis van jouw voorkeuren. Met IDG Benelux organiseren we jaarlijks tientallen virtuele bijeenkomsten. Deelnemers beoordelen de roundtables gemiddeld met een 8,2.

Gerelateerde Oplossingen
EventsWij helpen je om virtueel in contact te komen met je doelgroep.

Wij helpen je om virtueel in contact te komen met je doelgroep.

Lees verder
Crowd Sourced ContentEen crowd sourced artikel komt tot stand aan de hand van een inhoudelijke discussie met experts aan tafel.

Een crowd sourced artikel komt tot stand aan de hand van een inhoudelijke discussie met experts aan tafel.

Lees verder