In een virtuele roundtable zetten we u aan tafel met andere CIO’s of IT directeuren. Een roundtable, oftewel een ronde tafel discussie, geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf neer te zetten als expert, terwijl u ook uw netwerk op een kwalitatieve manier uitbreidt. Na afloop van de roundtable ontvangt u van ons de gegevens van de deelnemers (MQL’s). Als initiërende partij heeft u de controle over het gespreksonderwerp en heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf, product of dienst te presenteren aan de aanwezigen. Een roundtable is daarmee de ideale manier om een inhoudelijke discussie aan te gaan terwijl u directe interactie hebt met de doelgroep.
Wij nemen de organisatie van een dergelijke virtueel C-level evenement op ons en ontzorgen u volledig. We verzorgen de productie, geven advies over de te voeren discussie aan tafel en leveren gesprekspartners op basis van uw voorkeuren. Met IDG Benelux organiseren we jaarlijks tientallen virtuele bijeenkomsten. Deelnemers beoordelen de roundtables gemiddeld met een 8,2.

Gerelateerde Oplossingen
EventsWij helpen u om virtueel in contact te komen met uw doelgroep.

Wij helpen u om virtueel in contact te komen met uw doelgroep.

Lees verder
Crowd Sourced ContentEen crowd sourced artikel komt tot stand aan de hand van een inhoudelijke discussie met experts aan tafel.

Een crowd sourced artikel komt tot stand aan de hand van een inhoudelijke discussie met experts aan tafel.

Lees verder