IDG helpt technologiemarketeers al meer dan drie decennia bij het nemen van hun meest cruciale zakelijke beslissingen. Onze onderzoek professionals steunen op IDG's diepgaande domeinexpertise om de juiste vragen te stellen, inzichten in onze rapportage te verbeteren en context te bieden die bruikbare kansen biedt.
We ontwikkelen aangepaste benaderingen om te voldoen aan de unieke behoeften van klanten. Met toegang tot hooggekwalificeerde IT-beslissers en zakelijke beslissers over de hele wereld, levert IDG ongeëvenaarde onderzoeksprogramma's. Of uw onderzoek behoeften zeer gericht zijn op één geografische locatie of een aanzienlijke wereldwijde schaal vereisen, IDG kan helpen.
Wij maken gebruik van de sterke relaties met ons publiek om premium-content te bieden aan een betrokken publiek. Omdat elk project uniek is, wijzen we een senior onderzoeker toe om strategisch toezicht te houden, van onderzoeks ontwerp tot eind deliverables.

Meer informatie
Research door IDG
Door onze specifieke aanpak kunnen wij op de verschillende vlakken ondersteunen. Via deze korte one pager krijgt u meer inzicht in de opstart, werkwijze en de resultaten.
 

Het portfolio van IDG Research Services omvat:
Gerelateerde Oplossingen
Custom ResearchIndividuele uitdagingen vragen om een specifieke oplossing op maat!

Individuele uitdagingen vragen om een specifieke oplossing op maat!

Lees verder