Global company   Terug
IDG (International Data Group) is werelds grootste mediabedrijf en onderzoeksinstelling in de ICT-branche. Wekelijks bereikt IDG in 96 landen ruim 250 miljoen mensen. We hebben wereldwijd één database, één taxonomie en zijn via redacteuren in diverse landen altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie elders op de wereld. Meer dan tweeduizend experts produceren dagelijks verhalen die C-level executives en ambitieuze IT-professionals helpen om keuzes te maken op het gebied van security, digitale transformatie, big data, cloud en andere IT-gerelateerde onderwerpen.
In het afgelopen jaar heeft IDG Internationaal ervoor gekozen om het operationele model en de bedrijfsstructuur wereldwijd te herinrichten en een aantal van de bedrijfsprocessen te centraliseren. Het nieuwe operationele model en de nieuwe structuur ondersteunt de wereldwijde strategie om te werken op het snijvlak van media en marketing.
Vanaf maart 2021 vindt de levering van producten en diensten voor de Benelux markt plaats vanuit het gecentraliseerde team in Londen. IDG heeft dit besluit genomen mede aan de hand van de vraag vanuit klanten op internationaal niveau waarbij er een groeiende vraag is naar consistente producten wereldwijd. Dit customer experience team in Londen staat vanaf nu klaar om alle campagnes te beheren en IDG heeft ervaren programmamanagers die zullen werken aan alle geïntegreerde programma's.
IDG's gecentraliseerde en consistente productportfolio van media-, data- en marketingdienstenproducten blijft beschikbaar voor klanten en instanties in de Benelux en IDG’s vermogen om klanten te helpen om zich zo effectief mogelijk te richten op tech-doelgroepen, het genereren en/of stimuleren van omzetgroei en de creatie van relevante content wordt door deze centralisatie alleen maar sterker. Daarnaast biedt IDTG een indrukwekkende en uitdagende product roadmap voor 2021 met innovaties rondom intentiegegevens, ABM, personalisatie en bedrijfsidentificatie.

High end digitaal ecosysteem
Met tienduizenden profielen in onze database zijn we voor adverteerders in de wereld van informatietechnologie dé partner om bij IT decision makers in het vizier te komen.

Facts & Figures
96
landen actief
250.000.000
mensen bereikt
50
jaar ervaring in IT
Rogier Warnink zal in Nederland gevestigd blijven als Senior Sales Director Benelux en bij hem kunt u met al uw vragen en verzoeken terecht.