IDG Benelux   Terug
Wij zijn een mediabedrijf, bekend van de titels Webwereld, Computerworld en CIO. Met deze succesvolle titels en 50 jaar ervaring is IDG Benelux de leidende informatiebron voor decision makers in de wereld van informatietechnologie. Meer dan tweeduizend experts produceren dagelijks verhalen die C-level executives en ambitieuze IT-professionals helpen om keuzes te maken op het gebied van security, digitale transformatie, big data, cloud en andere IT-gerelateerde onderwerpen.

High end digitaal ecosysteem
Met tienduizenden profielen in onze database zijn we voor adverteerders in de wereld van informatietechnologie dé partner om bij IT decision makers in het vizier te komen. We zijn in de Benelux het eerste mediabedrijf dat de digitale transformatie zelf volledig heeft omarmd, waardoor klanten profiteren van een digitaal ecosysteem dat ons in staat stelt om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Daarbij is onze aandacht de laatste jaren verschoven van de many naar de few.

Facts & Figures
96
landen actief
250.000.000
mensen bereikt
50
jaar ervaring in IT

Global company
IDG Benelux is onderdeel van IDG (International Data Group), ’s werelds grootste mediabedrijf en onderzoeksinstelling in de ICT-branche. Wekelijks bereikt IDG in 96 landen ruim 250 miljoen mensen. Het maakt van IDG Benelux een ‘glocal’ company. We hebben wereldwijd één database, één taxonomie en zijn via redacteuren in andere landen altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie elders op de wereld. Onze redactie heeft daarnaast stevige wortels in de lokale markt, waardoor we ook altijd als eerste weten wat er speelt binnen de landsgrenzen.