Marketing qualified leads (MQL) zijn leads die eigenschappen bezitten die voor de verkoop van uw product of dienst interessant zijn, zoals een bepaalde functie of interesseprofiel. Aan de hand van deze leads kunt u vervolgens zelf een campagne inrichten om tot sales leads (SQL’s) en uiteindelijk nieuwe klanten te komen. MQL’s vormen zo het startpunt van uw eigen customer buyer journey of account based marketing campagne.
Bent u op zoek naar deze MQL’s? Wij helpen u. Op basis van een door uw aangewezen doelgroep met gespecificeerde eigenschappen, richten we een leadgeneratie (leadgen) campagne in om MQL profielen voor je te vinden. Daarvoor maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van IT decision makers, C-level executives en ambitieuze IT-professionals. Voor MQL-campagnes gebruiken we onder meer whitepapers, advertenties, telemarketing en events, maar de specifieke strategie hangt natuurlijk af van uw specifieke wensen. Uiteraard volledig GDPR compliant. Omdat we de IT-doelgroep goed kennen en tienduizenden profielen in onze database hebben, kunnen we heel gericht acties uitvoeren. Je betaalt op basis van een cost per lead.

Gerelateerde Oplossingen
Lead GeneratieWij helpen u om doelgericht in contact te komen met uw publiek.

Wij helpen u om doelgericht in contact te komen met uw publiek.

Lees verder
HQL / SQLOp zoek naar High/Sales Qualified Leads? Wij helpen je.

Op zoek naar High/Sales Qualified Leads? Wij helpen je.

Lees verder
Account Based MarketingAccount Based Marketing is een service waarbij we klanten van scratch af aan helpen om gericht te komen tot sales qualified leads (SQL).

Account Based Marketing is een service waarbij we klanten van scratch af aan helpen om gericht te komen tot sales qualified leads (SQL).

Lees verder