Highly qualified leads (HQL) of sales qualified leads (SQL) zijn leads die bovenmatig geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product. Ze hebben in het verleden met klik-, email- en zoekgedrag en eventuele bezoeken aan events laten zien dat ze open staan om in contact te komen met jouw bedrijf. HQL en SQL leads kunnen rechtstreeks worden overgedragen aan de salesafdeling van jouw bedrijf.
Op zoek naar HQL’s of SQL’s? Wij kunnen je helpen. Door mensen op basis van gegevens in onze database rechtstreeks te benaderen of uit te nodigen voor events en round tables kunnen we desgewenst HQL en SQL leads bij je aanleveren. Via onze brands en events staan we immers in contact met 90 procent van de IT decision makers in Nederland. Goed om te weten: we zijn volledig GDPR compliant.

Gerelateerde Oplossingen
Lead GeneratieWij helpen je om doelgericht in contact te komen met jouw publiek.

Wij helpen je om doelgericht in contact te komen met jouw publiek.

Lees verder
MQLOp zoek naar Marketing Qualified Leads? Wij kunnen je helpen.

Op zoek naar Marketing Qualified Leads? Wij kunnen je helpen.

Lees verder
Account Based MarketingAccount Based Marketing is een service waarbij we klanten van scratch af aan helpen om gericht te komen tot sales qualified leads (SQL).

Account Based Marketing is een service waarbij we klanten van scratch af aan helpen om gericht te komen tot sales qualified leads (SQL).

Lees verder