Highly qualified leads (HQL) of sales qualified leads (SQL) zijn leads die bovenmatig geïnteresseerd zijn in uw dienst of product. Ze hebben in het verleden met klik-, email- en zoekgedrag en eventuele bezoeken aan events laten zien dat ze open staan om in contact te komen met uw bedrijf. HQL en SQL leads kunnen rechtstreeks worden overgedragen aan de salesafdeling van uw bedrijf.
Op zoek naar HQL’s of SQL’s? Wij kunnen u helpen. Door mensen op basis van gegevens in onze database rechtstreeks te benaderen of uit te nodigen voor events en round tables kunnen we desgewenst HQL en SQL leads bij u aanleveren. Via onze brands en events staan we immers in contact met 90 procent van de IT decision makers in Nederland. Goed om te weten: we zijn volledig GDPR compliant.

Gerelateerde Oplossingen
Lead GeneratieWij helpen u om doelgericht in contact te komen met uw publiek.

Wij helpen u om doelgericht in contact te komen met uw publiek.

Lees verder
MQLOp zoek naar Marketing Qualified Leads? Wij kunnen je helpen.

Op zoek naar Marketing Qualified Leads? Wij kunnen je helpen.

Lees verder
Account Based MarketingAccount Based Marketing is een service waarbij we klanten van scratch af aan helpen om gericht te komen tot sales qualified leads (SQL).

Account Based Marketing is een service waarbij we klanten van scratch af aan helpen om gericht te komen tot sales qualified leads (SQL).

Lees verder