Laat zien wie u bent, wat u weet en wat u te bieden heeft. Op zoek naar manieren om potentiële klanten te inspireren met uw verhaal? Wij helpen u om uw kennis en kunde om te zetten naar content die bindt en boeit. Met behulp van onze ervaren redactie, die weet wat er leeft binnen de wereld van informatietechnologie, bedenken en creëren we onderscheidende verhaalvormen, zoals whitepapers, blogs, artikelen en interviews. Daarbij houden we uw doelen in ons achterhoofd, terwijl we ons tegelijkertijd verplaatsen in de behoeftes van onze lezers. Via onze titels CIO en Computerworld en met behulp van onze database met tienduizenden profielen van decision makers op het gebied van informatietechnologie, zijn we in staat om met die verhalen de juiste professionals te bereiken.

Gerelateerde Oplossingen
Crowd Sourced ContentEen crowd sourced artikel komt tot stand aan de hand van een inhoudelijke discussie met experts aan tafel.

Een crowd sourced artikel komt tot stand aan de hand van een inhoudelijke discussie met experts aan tafel.

Lees verder
Custom contentCustom content artikelen zijn vaak interviews met experts, ontwikkelaars of CIO’s.

Custom content artikelen zijn vaak interviews met experts, ontwikkelaars of CIO’s.

Lees verder
BrandpostBrandposts zijn daardoor onder meer een goede manier om te werken aan linkbuilding.

Brandposts zijn daardoor onder meer een goede manier om te werken aan linkbuilding.

Lees verder
MicrositeMet een microsite stellen we u in staat om een eigen, prominente plek te krijgen op een of meerdere van onze sites.

Met een microsite stellen we u in staat om een eigen, prominente plek te krijgen op een of meerdere van onze sites.

Lees verder