Webwereld
Op Webwereld.nl berichten we dagelijks op een toegankelijke manier over de laatste ontwikkelingen in de IT wereld. De redacteuren van Webwereld zijn positief kritisch en op de hoogte van de nieuwste innovaties en producten. Webwereld is de grootste zakelijke IT-nieuwssite van Nederland. Met Webwereld richten we ons op ambitieuze professionals, C-level beslissers en andere geïnteresseerden. Wat bezoekers van Webwereld.nl gemeen hebben is een bovengemiddelde interesse en passie voor technologische ontwikkelingen en producten.
Bekijk website
320.000
Bezoekers per maand
800.000
Pageviews per maand
19.000
Nieuwsbrief abonnees
Computerworld
Op Computerworld.nl lees je de achtergronden bij het IT-nieuws. We hebben de laatste achtergronden en scherpste analyses en bieden een helpende hand bij het maken van strategische keuzes waarbij automatisering een cruciale rol speelt. Met Computerworld richten we ons op beslissingsbevoegde IT-managers in het midden- en grootbedrijf. Lezers zijn veelal verantwoordelijk voor IT-aankopen binnen hun organisatie. Via Computerworld.nl blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, om zo weloverwogen strategische keuzes te maken en problemen op te lossen.
Bekijk website
125.000
Bezoekers per maand
260.000
Pageviews per maand
10.000
Nieuwsbrief abonnees
CIO
Op CIO.nl verkennen we de strategische kant van de IT business. Met behulp van (desk)research schrijven we artikelen over belangrijke en recente mogelijkheden en ontwikkelingen. Daarmee is CIO het ideale platform voor professionals die op de hoogte willen blijven van IT gerelateerde topics die belangrijk zijn voor de bedrijfsvoering van organisaties. CIO.nl is het enige platform in Nederland dat zich richt op de hoogste IT-beslissers in organisaties met meer dan 500 werknemers. Via CIO stellen we deze C-level IT-beslissers in staat om kennis te vergaren over nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de IT-sector.
Bekijk website
30.000
Bezoekers per maand
60.000
Pageviews per maand
7.000
Nieuwsbrief abonnees
CXO
De CEO, CFO en Marketing Director krijgen steeds meer te zeggen over het IT budget, terwijl kennis van IT bij deze groep beperkt is. Welke rol heeft IT binnen mijn organisatie? Wat is de waarde van IT? En hoe benut ik IT optimaal? Op CXO kijken we op een praktische en heldere manier naar de functionaliteit en toepassing van IT om de business te verbeteren. Via achtergrondartikelen, whitepapers en opiniestukken informeren we managers die meebeslissen over de verdeling van het IT-budget. Met CXO richten we ons op C-level functionarissen met zeggenschap over het IT-budget. Kortom: business IT voor de non-IT manager.
Bekijk website
11.500
Bezoekers per maand
16.500
Pageviews per maand
5.100
Nieuwsbrief abonnees