In beeld komen bij IT decision makers? Via onze titels Webwereld, Computerworld, CIO en CXO en de bijbehorende nieuwsbrieven en events bieden we verschillende advertentiemogelijkheden aan. Dankzij onze geavanceerde database met met tienduizenden profielen van C-level experts en ambitieuze IT professionals, zijn we in staat om uw boodschap bij de juiste mensen te krijgen.
We bieden onder meer mogelijkheden voor bannering, home page advertorials, nieuwsbrief advertenties, partnermailings en brandposts. Daarnaast is het mogelijk om te adverteren tijdens een van onze events. Welke advertentiemogelijkheid u ook kiest, onze sterke en gespecialiseerde redactie zorgt ervoor dat uw boodschap in de juiste kwalitatieve context wordt geplaatst.

Gerelateerde Oplossingen
Display advertisingVia onze brands Computerworld en CIO bieden we mogelijkheden voor bannering.

Via onze brands Computerworld en CIO bieden we mogelijkheden voor bannering.

Lees verder
Nieuwsbrief advertorialMet een nieuwsbrief advertorial stellen we u in staat om tussen deze redactionele content te adverteren.

Met een nieuwsbrief advertorial stellen we u in staat om tussen deze redactionele content te adverteren.

Lees verder
Account Based MarketingAccount Based Marketing is een service waarbij we klanten van scratch af aan helpen om gericht te komen tot sales qualified leads (SQL).

Account Based Marketing is een service waarbij we klanten van scratch af aan helpen om gericht te komen tot sales qualified leads (SQL).

Lees verder