Contact: +31 (0)20 75 85 955 - info@idg.nl

Werken bij IDG

IDG staat voor International Data Group en is in 1964 in Boston (USA) opgericht door Pat McGovern (11 August 1937 – 19 Maart 2014) na zijn studie aan MIT. IDG is een moderne uitgeverij (media technology company), actief in meer dan 97 landen en helpt beslissers, geïnformeerde ICT-beslissingen te nemen en helpt gebruikers het optimale uit hun ICT-keuzes te halen. Dit doen wij voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt.
IDG is een familiebedrijf, het karakter van de organisatie komt naar voren in de corporate values. IDG is marktleider als het gaat om het bereiken van tech-beslissers en tech-gebruikers. Dit doen wij met behulp van media, events en onderzoek. IDG heeft wereldwijd een omzet van meer dan $3 miljard. In Nederland bereiken wij meer dan 2,5 miljoen tech-beslissers en gebruikers.
Merken waar wij trots op zijn en vaak ook wereldwijd voeren zijn onder andere:
www.cio.nl
www.computerworld.nl
www.cxo.nl
www.webwereld.nl

Cultuur

Het voortdurende succes van IDG, zowel lokaal als internationaal, wordt bepaald door de creativiteit en drive van onze mensen, daarom staan ontwikkeling, groei en plezier bij ons hoog op de agenda.

Als medewerker van IDG maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van getalenteerde collega’s.
“Think global and act local” kenmerkt het decentrale aansturingsmodel dat IDG hanteert. Deze filosofie zorgt voor ondernemerschap en een “lets try it” mentaliteit die bijdraagt aan innovatie en vernieuwing in de organisatie.

Uiteraard zijn wij resultaatgericht en verwachten dat onze mensen verantwoordelijkheid nemen en zich eigenaar tonen van de resultaatgebieden die hen toebehoren. Wij zien medewerkers als professionals die in staat zijn zichzelf te sturen en gemotiveerd zijn uitdagingen aan te gaan en proactief op te pakken.

Ons aanbod

IDG biedt jouw de mogelijkheid zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling en groei binnen een toonaangevende (internationale) organisatie.

Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, een 36-urige werkweek met flexibel in te delen uren en de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken. Zaken als pensioen, een collectieve zorgverzekering, een sportregeling en een goede reiskostenvergoeding maken deel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast zijn er een aantal verzekeringen afgesloten die zekerheid bieden in geval van ziekte- en of arbeidsongeschiktheid.

Vanuit het hoofdkantoor biedt IDG corporate training programma’s aan. Binnen IDG Nederland bestaat de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen zowel intern als extern.

Waarom bij ons werken?

Wil je werken bij een modern mediabedrijf, een innovatieve organisatie waar ondernemersschap en creativiteit hoog in het vaandel staan? Dan wil je werken bij IDG Nederland! Vind je hier op dit moment geen passende vacature maar heb je wel interesse in onze organisatie, stuur dan een open sollicitatie naar HR@idg.nl.

Naar boven
Enter your Infotext or Widgets here...