Contact: +31 (0)20 75 85 955 - info@idg.nl

MEETIT 2015

Het meest persoonlijke IT-event van Nederland

Beschrijving

Datum: 23 juni 2015

MEETIT is het meest persoonlijke IT-event van Nederland.

Het evenement is gericht op direct contact tussen IT leveranciers en IT decisionmakers. Het concept is uniek in opzet en heeft een kort, snappy en to the point programma met korte presentaties van vier leveranciers per topic, gevolgd door een paneldiscussie en (indien voor u van toepassing) gerichte 1 op 1 meetings.

Als bezoeker doet u na registratie direct mee aan een (Dream) onderzoek. De uitkomst van dit (Dream) onderzoek laat ziet waar u op dit moment staat aangaande het door u gekozen topic. Het toont waar u wilt staan over een bepaalde periode, waar u verwacht dat er aandachtspunten liggen en wat voor u de juiste stappen zijn om op de gewenste plek te komen. Mocht aan de hand van de resultaten blijken dat wij voor u een perfecte match kunnen maken met een van de aanwezige leveranciers, dan plannen wij een 1-op-1 meeting voor u in. U kunt hoe dan ook gebruik maken het afsluitende netwerkmoment op de dag. Na afloop van het event ontvangt u tevens een persoonlijke roadmap voor de toekomst, met hierin de stappen die voor uw persoonlijke situatie van belang zijn.

Kortom, binnen drie uur bent u volledig op de hoogte en in staat om een gedegen keuze te maken uit de voor u verschenen leveranciers.

Topics

SECURITY: Aan de ene kant neemt door de groeiende waarde van data en de professionalisering van cybercrime de dreiging toe. Aan de andere kant dwingt het organisaties keuzes te maken die weliswaar de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van IT ten goede komen, maar die controle en compliancy een steeds grotere uitdaging maken.

BIG DATA: Ergens verscholen in de exponentieel uitdijende database waar iedere organisatie mee worstelt, zit waarde. Het beheersbaar maken en houden van die data, en het vervolgens op een verantwoorde manier exploiteren, geeft organisaties in potentie ongekend zakelijk voordeel.

MOBILITY: Slagvaardige organisaties stellen hun werknemers in staat altijd en overal te werken, ongeacht het platform of device dat ze op dat moment tot hun beschikking hebben. Werknemers op hun beurt verwachten hetzelfde serviceniveau dat ze in hun thuissituatie ook gewend zijn.

CLOUD: De ontkoppeling van soft- en hardware en het gebruik van gestandaardiseerde IT-oplossingen vanuit de cloud, biedt organisaties in potentie onbegrensde flexibiliteit. Cloud computing is inmiddels volwassen – de vraag is vooral welke componenten van cloud computing daadwerkelijk voordeel bieden voor de specifieke wensen van organisaties.

Details

Naar boven
Enter your Infotext or Widgets here...