Contact: +31 (0)20 75 85 955 - info@idg.nl

Custom Solutions

Maatwerk oplossingen

Beschrijving

Custom solutions
IDG Nederland biedt vele maatwerkoplossingen voor haar klanten. Niet alleen op het gebied van media-advies, maar ook het optimaliseren van campagnes en het sturen van media-inzet hoort bij de service van IDG. De ontwikkelingen binnen de media gaan zeer snel en IDG anticipeert op dagelijkse basis op deze ontwikkelingen. Voor adverteerders en mediabureaus biedt IDG door haar wereldwijde netwerk de meest nieuwe en innovatieve ontwikkelingen binnen de media, specifiek aangepast op de wensen van de klant.

IDG Lead Services
Via de IT Library biedt IDG Leadservices een ruim aanbod aan diverse whitepapers, case studies
en onderzoeken op het gebied van IT.

TAP
TAP staat voor Technology Audience Platform. TAP is gemaakt om marketinguitingen van adverteerder gericht te serveren aan de juiste gebruikers via Programmatic buying en RTB. Met TAP wordt IDG in staat gesteld om de behoeften van websites bezoekers te koppelen aan adverteerders, zowel binnen het IDG netwerk als daar buiten.

Strategic Marketing Services
IDG integreert sociale, mobile en traditionele media als verlengstuk van het netwerk, vergroot het bereik, verbind de juiste doelgroep en meet de impact voor directe inzage en effectiviteit. IDG Strategic marketing services campagnes zijn opgezet om community specifieke concepten te ontwikkelen en te produceren

ContentWorks
ContentWorks levert content services aan adverteerders die geen directe toegang hebben tot de onafhankelijke IDG nieuwsredactie, met als oogmerk contact op inhoud tot stand te brengen tussen doelgroep en adverteerder. ContentWorks selecteert het waardevolle nieuws uit commerciële content en presenteert het vanuit een invalshoek die het voor bezoekers lezenswaardig maakt.

IDG Recruitment Services
IDG Recruitment Services is uw partner in bemiddeling van junior, medior en senior IT personeel. Door middel van het brede netwerk van IDG Nederland met meerdere zakelijke merken, allen gericht op IT bereiken wij een brede groep van IT professionals. IDG Recruitment Services zorgt voor kandidaten met alle benodigde opleidingen en een enthousiaste en gedreven instelling. Kandidaten worden door IDG geworven en telefonisch competentiegericht geïnterviewd alvorens ze bij de opdrachtgever geïntroduceerd worden.

Naar boven
Enter your Infotext or Widgets here...