Contact: +31 (0)20 75 85 955 - info@idg.nl

CXO

A business perspective on IT

Beschrijving

In de toekomst zullen IT-uitgaven door de business de overhand krijgen op de IT-uitgaven door de IT-afdeling. Doordat boardroomleden steeds meer tech-savvy worden komt deze verandering sneller dan verwacht en nemen daarom ook het voortouw in IT-projecten. CXO biedt handvatten aan deze groep mensen om uitdagingen in de business aan te gaan waar IT-oplossingen nodig zijn.

Over CXO
In de toekomst zullen IT-uitgaven door de business de overhand krijgen op IT-uitgaven door de IT-afdeling. Doordat boardroomleden steeds meer tech-savvy worden komt deze verandering sneller dan verwacht en nemen daarom ook het voortouw in IT-projecten. CXO biedt handvatten aan deze groep mensen om uitdagingen in de business aan te gaan waar IT-oplossingen nodig zijn.

Doelgroep
Steeds vaker ligt de budgetverantwoordelijkheid voor IT bij andere C-level functionarissen dan een CIO. Zo krijgen bijvoorbeeld de CEO, CFO en Marketing Director steeds meer te zeggen over het IT budget, terwijl de kennis van IT daar vaak beperkt is. Tegelijkertijd zien zij wél uitdagingen in de business waar ze IT-oplossingen voor nodig hebben. Momenteel worden al nieuwe IT-initiatieven genomen door C-level functionarissen anders dan de CIO.

  • Bezoekers per maand: 8.500
  • Pageviews: 12.000
  • Nieuwsbriefabonnees: 1.400

Details

Naar website
Naar boven
Enter your Infotext or Widgets here...